RealGame Business Training on kokonaisvaltainen valmennuskonsepti, joka perustuu reaaliaikaiseen yrityssimulaatiopeliin. Virtuaalinen valmennuskonseptimme kehittää tehokkaassa toimitusketjun ohjauksessa tarvittavaa avainosaamista.

Toimitusketjun tehokas ohjaaminen parantaa operatiivista tehokkuutta. Tätä osaamista tarvitsevat toimitusketjuammattilaisten lisäksi myös monet muut henkilöstöryhmät. Kustannustehokkuus, kysyntäohjautuvuus, kokonaisoptimointi, ja lean-ajattelua tukeva toiminta ovat esimerkkejä osaamisalueista, joita RealGame-valmennus kehittää.

RealGame-valmennus perustuu reaaliaikaiseen yrityssimulaatiopeliin, joka havainnollistaa toimitusketjun dynamiikkaa ja liiketoiminnan ydinprosesseja. Mutta mitkä asiat tekevät RealGamesta ainutlaatuisen ja tehokkaan valmennusvälineen?

Dynaamisuus

RealGame näyttää tehtyjen päätösten ja toimien vaikutukset peliyrityksesi suoritukseen välittömästi, sillä simulaation kello käy koko ajan. Kun tuotannosta valmistuu lopputuotteita, näet tämän saman tien varastosaldoissa. Liiketoimintaprosessit tulevat läpinäkyviksi ja näet tuloksen ja kassavirran välisen suhteen konkreettisesti. Yrityksesi menestys riippuu paitsi sisäisestä tehokkuudesta, myös kilpailijoiden toimista ja asiakaskysynnästä, kuten oikeassa elämässäkin.

Yhteistyö

RealGame-valmennuksessa yhteistyöllä on tärkeä rooli, sillä yrityksen menestys rakennetaan yhdessä. Päinvastoin kuin yksinäiseen opiskeluun perustuvissa koulutusohjelmissa, RealGame-valmennuksessa virtuaaliset tiimit työskentelevät yhdessä ja hyötyvät jäsentensä erilaisista osaamisista. Jokainen voi auttaa tiimiään omalla osaamisellaan ja samalla oppia muilta.

Virtuaalisuus

Virtuaalisuus mahdollistaa eri lokaatioista tulevien henkilöiden osallistumisen yhteiseen valmennukseen. Virtuaalinen RealGame-valmennus on helppoa ja kustannustehokasta, ja samalla säästyy sekä aikaa että rahaa. RealGame-valmennuksen kautta yhteiset tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseksi saadaan nopeasti välittymään koko kansainväliselle henkilöstölle.


RealGame-yrityssimulaatiota on kehitetty ja testattu korkeakouluympäristössä. Vuodesta 2000 alkaen se on osoittanut vaikuttavuutensa yli 250 yritysvalmennussessiossa ympäri maailman.

Asiakkaamme edustavat eri toimialoja, muun muassa matkapuhelin-, elektroniikka-, elintarvike-, metalli-, konepaja-, laivanrakennus-, pakkaus- ja puolustusteollisuutta.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä vaikuttava koulutuskokonaisuus avainosaajillesi.